Napjaim

Az élvezet fájdalma

Friss topikok

HTML

Rémálom

2012.05.17. 15:07 readoren

A Balatonon vihar volt és 3 embernyi magas hullámok öntöttek ki a partra. Én egy fába kapaszkodtam és igyekeztem kijutni a partra. Leonardo Di Caprio (:D) szintén. Nagy nehezen sikerült kiúsznunk a part fele, egészen egy magas falig. Nem is fal volt inkább csak olyan zöld háló amivel a teniszpályákat kerítik el. Viszont jó magas és hosszú. Átmásztunk rajta mert a víz feldobott olyan magasra, hogy ez kivitelezhető lett. Aztán futottunk a fejünk fölött hullámzó sárga fűtengerben. Megint egy teniszhálófal. Leszagattuk. Ekkor tudta meg Leonardo Di Caprio, hogy a szerelme nemhogy vízbefúlt volna hanem már rég túllépett rajta és valaki mással etyepetyézik. Ezen kicsit háborgott. Aztán csókolóztunk. Az utolsó falnál lyukat ástunk alá és úgy másztunk át. Zöld növényzet burjánzott előttünk, óvatosan haladtunk hátha gödrök vannak a zöld alatt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borderlime.blog.hu/api/trackback/id/tr624522308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henriwintermans 2012.05.17. 22:32:05

ez kisértetiesen hasonlít ahhoz amit a vera álmodott nemrég, csak abban terence hill volt, de megmászandó kerítések és ilyesmik szintén szerepeltek benne... elég bizarr.
süti beállítások módosítása