Napjaim

Az élvezet fájdalma

Friss topikok

HTML

A gondolataim már otthon járnak

2012.06.01. 16:29 readoren

Hurrá hurrá megvan a repülőjegy!!! :)))) Lehet, hogymár június 25-én elindulunk és egyet alszunk Genfben. Június 26-án koradélután pedig már Budapesten leszünk!!! A látszat ellenére ez csak visszafogott lelkendezés. Mickael nem engedélyezte a szívből jövő kitörő örömet mert tudja, hogy utána visszazuhan a hangulatom; lejjebre mint volt. De az utazás előtti héten már joggal szétvethet majd az öröm. (és Mickael engedélyével) Úgyhogy csendben örvendezek és írok bőröndlistát és elképzelem milyen lesz...és nagyon-nagyon jó lesz! :)

Álmomban Tatabányára vonatoztunk családilag plusz Mickael plusz KisEszti (?) És én magassarkúban kimásztam a vonat hátuljára. Aztán vissza.

Meggyléről is álmodtam. Problémás lesz cukormentes változatot beszerezni.

És a Sciences Po-s angol tanárról is álmodtam. Mickael irritálóan jól beszél angolul és irritálóan tudatában van ennek. Folyton kritizálja a kiejtésemet minek következtében most még inkább nem merek szólalni. Fogalmam sincs mi lesz velem ősztől. Ha valaki bebizonyítja nekem, hogy sz.r a kiejtése rögtön a nyakába ugrok.

Volt goffriparti és nagyon jól sikerült. Ráadásul Mickael megígérte, ha bedobom az osztriga témát a barátainál a legközelebbi ebéden és ő elsütheti a viccét kapok "plusz két gyerek bónuszt". Ez azt jelenti, hogy kettővel több gyerkőcünk lesz mint amennyiben megegyeztünk. A kérdés már csak az, hogy ő nullának veszi az amennyiben megegyeztünket vagy kettőnek?? Kettőnek már találtunk nevet. Az megegyezés, nem?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borderlime.blog.hu/api/trackback/id/tr504559660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henriwintermans 2012.06.01. 22:10:17

jesszus, ha ilyenekért gyerekbónusz jár, akkor mennyi lesz a végén ?? :D
süti beállítások módosítása