Napjaim

Az élvezet fájdalma

Friss topikok

HTML

Borderline

2012.05.12. 16:05 readoren

Rémálmok (a múltkori kifejezetten kegyetlen volt ), nem pihentető alvás, reggeli fejfájás, folyamatosan száguldó gondolatok, fixáció, üresség, "nem vagyok itt" érzés.

Nem nagyon merek bizakodni, mert lehet csak átmeneti de mostanában nincs igazán vészes következményű rosszullétem.

És megint kedvem támadt barátkozni. Kedden játékestre megyek, szerdán pedig frizbizni. Találtam nyelvi esteket is de sajnos évi hozzájárulást kell fizetni. Nem tudom megér-e pár szuper est 35 euró tagsági díjat. Kicsit csalódott vagyok. Úgy örültem, hogy végre valami ami igazán érdekel.

3 komment

Címkék: borderline

A bejegyzés trackback címe:

https://borderlime.blog.hu/api/trackback/id/tr274504234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henriwintermans 2012.05.13. 16:17:29

a szociáliskodás jó. sőt az a lehető legjobb amit tehet az ember... mmint szerintem, de tartok tőle h nagyjából mindenkinek jót tesz....erről hosszasan értekezem a levelemben is, amit már vagy egy hónapja a táskámban tartok, kétszer átcsomagolva és megszálhatatlanszor újraírva....(sőt egyszer még le is mostam)

hétfőn feladom.

readoren 2012.05.13. 20:13:24

ez a levél tetszeni fog :D és ez ugyanaz lesz mint amit lemostál?
süti beállítások módosítása