Napjaim

Az élvezet fájdalma

Friss topikok

HTML

Április elseje

2012.04.01. 22:29 readoren

Meg kell állapítanom, hogy senkit sem tudok átverni. Kitettem Mickael ajtajára egy "Nyilvános WC" feliratot egy darab benyálazott pillecukorral. A rákövetkező percben már az orrom előtt lobogtatta a papírt és közölte, hogy a wc-t még ő is érti. Küldtem neki egy "állásajánlatot" e-mailben. De nem bírtam kivárni amíg megtalálja...Majd kiírtam a facebok faljára, hogy leszbikus vagyok mikor elment zuhanyozni erre hamarabb visszajött és rajtakapott cselekvés közben. Azt hitte valami pornót nézek, szóval esélyem nem volt leállítani mikor jött kideríteni milyen oldalt tettem le olyan hirtelen a tálcára.

Kezdek lelkesedni anyu jöttének. A couchsurfinges csajok elszállásolása jól sikerült. A szél ellenére piszok jó idő van Lyonban. Ééééés ha már nem lesz pénzem csináltatok magamon orvosi kísérleteket. :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borderlime.blog.hu/api/trackback/id/tr24354991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása