Napjaim

Az élvezet fájdalma

Friss topikok

HTML

Őt

2012.05.21. 18:55 readoren

A takaró alá bújva, összegömbölyödve, fejemet a könyökeim közé szorítva, gyerekesen és teljes szívemből

gyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölömgyűlölöm

Őt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borderlime.blog.hu/api/trackback/id/tr524530215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

readoren 2012.05.21. 23:41:13

Véletlenül 88. Időm van. A lelkesedésem kifogyhatatlan. Írnám még tovább is de papírra váltok mert az már ki a fenét érdekel.

readoren 2012.05.21. 23:42:03

p.s. lehet,hogy véletlenül kimoderáltam a kommented snowflower. Bocsánat!
süti beállítások módosítása