Napjaim

Az élvezet fájdalma

Friss topikok

HTML

De szép, de vidám, de jó!

2012.05.03. 10:01 readoren

Tegnap este kisautóztunk, ma rajzszögeket válogattam szét szín szerint. :D Andris rengeteget autózott mikor kicsi volt. Esküszöm hiányzik a Bruuuuumbruuumbrumbrrrrummm. És egyik kedves elfoglaltságunk a testvéreimmel az volt, hogy órákig ültünk egy nagybödönnyi színes gyöngy fölött és szín szerint szétválogattuk. Ha hazamegyek ez lesz az első dolgom. Remélem a lego is megvan még.

Fogyok, fogyok, fogyok! Még csak negyedik napja eszem folyton a pozitív listából és már egészen jól érzem magam a bőrömben. Legutoljára Spanyolban ettem ilyeneket. De akkor szarul voltam lelkileg. Meg a klinikán 2 éve. Annál rosszabbul nem is voltam soha. Mondjuk vékonyabb se. A lényeg, hogy most élvezem nagyon. Azt leszámítva, hogy az agyam annyira rá van kattanva, hogy most csak ezen pörög. Valamin úgyis pörög mindig. Egyszer majd nem is fogok már csodálkozni rajta.

Szólj hozzá!

Címkék: fogyókúra

A bejegyzés trackback címe:

https://borderlime.blog.hu/api/trackback/id/tr584485910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása